Спаринг №8: ЛНЗ розбиває УТК

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

В останньому товариському матчі міжсезоння ЛНЗ-Лебедин в Білозір‘ї легко розібрався з чемпіоном і володарем кубка Черкаської області.

 

Товариський матч

№8

31 березня, с. Білозір’я, 14:00

 

«ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) – «УТК» (Уманський р-н) 4:0

Голи: Колос (42), Грицай (44), Парфьонов (57), Литовчак (58)

 

Арбітри:

Цибулько Є. 

Шлончак С. 

Михайлюк П. 

 

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов, Кондратюк, Листопад (Тубольцев 46), Крамар – Коломієць (Гуд 46), Лобов, Дєдов (Вакуленко 46), Колос, Грицай (Ткаченко 46) – Литовчак

 

Головний тренер: Василь Гречаний

 

Хух! Ну нарешті ЛНЗ зіграв у свій футбол, створив купу моментів, забив багато голів і повністю переграв суперника. Удари по воротам Єрошова почали сипатися зі старту зустрічі. Найактивнішими попереду стали Литовчак і Колос. Із восьмої до сорокової хвилини ця парочка завдала сумарно 10 гострих ударів. При цьому, Колос ще й відмінно розганяв атаки, беручи на себе ініціативу зі зміщенням у центр. 

 

Але забити вдалося лише під завісу першого тайму: спочатку відзначився Колос. Листопад видав із глибини передачу на Литовчака, той в дотик скинув Колосу, а Саня підробив під ліву і забив. Через дві хвилини розписався Грицай: Дєдов прорвався лівим флангом, зарядив у ворота, а на добиванні спрацював Віталій – 2:0 на 44 хвилині. У наступній же атаці Колос заробив найчистіший у світі пенальті, але арбітр, здається, просто пробачив УТК, не поставивши точку. Перерва. 


У другому таймі в складі ЛНЗ відбулося чотири заміни. Моменти продовжили сипатися на володіння Єрошова: Колос не реалізував сам на сам, Литовчак не забив із прострілу Вакуленка, а кульмінацією став гол Парфьонова. Олександр випередив Єрошова на виході з воріт і з гострого кута пробив у порожню рамку. Партнери опинился в екстазі від голу свого друга – 3:0.

Наступної ж хвилини Лебедин забив четвертий: Колос на побаченні не пошкодував м‘яча для Литовчака, який нарешті заніс своє прізвище до протоколу – 4:0. 

Одноосібна домінація ЛНЗ дозволила уманчанам всього декілька разів потурбувати Козаченка ударами в площину – Дмитро з усіма впорався. У підсумку підопічні Гречаного впевнено перемогли 4:0 і тепер готуються до першого офіційного матчу року в чемпіонаті України проти Факела, який відбудеться 6 квітня в Лебедині о 15:00.