Вибухове продовження чемпіонату України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у матчі 15 туру чемпіонату України серед аматорів на своїй арені розгромив липовецький Факел. 

 

Аматорський чемпіонат України

15 тур

6 квітня, 15:00

Лебедин, Черкаська обл., ЛНЗ-Арена

 

«ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) – «Факел» (Липовець, Вінницька обл.) 5:0

Голи: Литовчак (16, 30, 35) Грицай (21), Качур (60)

 

Арбітри:

Горбенко Є.В. (Київська обл.)

Голік А.О. (Київ)

Гординський Ю.С. (Київ)

Березняк В.С. (Черкаси)

Спостерігач арбітражу – Харахайчук А.Є. (Кременчук)

 

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46) – Коломієць (Тубольцев 68), Листопад, Парфьонов, Крамар – Лобов, Ткаченко, Грицай (Гуд 61), Колос, Вакуленко – Литовчак (Качур 46)

Головний тренер: Василь Гречаний

 

Факел: Ткаченко – Хомуляк (Столярик 61), Борячук, Бондаренко, Малка, Порохня, Білокур (Фурман 68), Валько, Новаківський, Соума

Головний тренер: Петро Анісім

Майже півроку без офіційного футболу акумулювали в ЛНЗ величезне бажання зустрітися з фанатами і порадувати їх хорошою грою. Зі стартових хвилин матч пообіцяв, що буде насиченим: на 6 хвилині дивом не забив Колос, потім мав ще момент, а підкрипи в його бажання Литовчак. Перший м‘яч залетів у ворота гостей на 16 хвилині. Литовчак головою забив цвях з подачі Грицая зі стандарту – 1:0. 

 

Потім Мар‘ян трохи не дістав пас Ткаченка сам на сам, але наступної хвилини Вакуленко пішов в обіграш і заробив штрафний на лінії майданчика – професор Грицай поклав м‘яч у сітку непристойно легко – 2:0. 


Два м‘ячі на 21 хвилині не зупинили ЛНЗ. Команда упевнено йшла вперед і щохвилини створювала моменти: Литовчак, успішний прохід Колоса проти чотирьох, удар Ткаченка зі штрафного. На 30 хвилині залетів третій гол. Грицай, як Флеш, обікрав захисника і видав цукерку Мар‘яну, який обіграв голкіпера – 3:0. Добив суперника Литовчак через 5 хвилин. Без шансів. 4:0. 

 

У відповідь Факел пішов на штурм із кутового, але Лобов і Козаченко врятували ворота. Потім Литовчак не замкнув простріл, а Листопад засумував у задній лінії і подарував м‘яч Соумі – темношкірий форвард Факела промазав по воротах. В останню хвилину Козаченко ще встиг зробити суперсейв і команди пішли на перерву. 

 

У другому таймі на вістря атаки Лебедина Гречаний випустив Качура. Голодний до голів Руслан тричі за дві хвилини міг відзначитися, однак трохи не пощастило. Гра була під контролем ЛНЗ, а Факел просто зупинився, давши лебединцям можливість безперешкодно атакувати свої ворота. Зокрема Ткаченко і Грицай були близькі до п‘ятого м‘яча. Утім, забив таки Качур, замкнувши точний пас Крамара, якого вивів Грицай – 5:0!

Після цього гості повністю розсипалися. Лебедин бомбардував з усіх позицій, грав, як хотів: Листопад біг уперед забивати, а Колос вийшов сам на сам, обіграв воротаря і замість удару шукав зайву передачу на Качура. Факел відповів лише декількома ударами в площину. 

 

У підсумку ЛНЗ переміг 5:0. Наступний матч команда Полтавця проведе 13 квітня в Бахмачі проти Агродіма. 

 

 

Усі результати 15 туру

Діназ (Вишгород) – Олімпік (Кропивницький) – 10:2 (5:0)

6.04. 13.00. Стадіон “Діназ” (Лютіж)

Альянс (Липова Долина) – Чайка (Вишгород) – 4:1 (1:0)

6.04. 15.00. Стадіон “Альянс-Арена” (Байрак)

Авангард (Корюківка) – Вікторія (Миколаївка) – 0:2 (0:1)

6.04. 15.00. Стадіон “Чернігів-Арена” (Чернігів)

ЛНЗ-Лебедин (Лебедин) – Факел (Липовець) – 5:0 (4:0)

6.04. 15.00. Стадіон “ЛНЗ-Арена” (Лебедин)

Авангард (Бзів) – ФК Рубікон-Вишневе

7.04. 13.00. Стадіон “Арсенал” (Щасливе)

МФК Первомайськ – Агродім (Бахмач)

7.04. 16.00. Стадіон “Центральний” (Первомайськ)