Районний ЛНЗ пробився у півфінал кубку района (ФОТО)

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

Районний ЛНЗ-Лебедин каменя на камені не залишив від команди Єрківської ОТГ у чвертьфіналі об’єднаного кубку трьох районів. 

 

1/4 фіналу

ЛНЗ – Єрківська ОТГ 7:2

Голи: Полтавець (2), Запісецький (7), Жуковський (27), Ветушко (35), Боршош (55, 62), Кравченко (83) – Коріневський (21 пен., 75 пен.)

ЛНЗ: Онищенко – Кравченко, Щукін, Денисенко (Лимар 46), Гончаренко, Колот, Запісецький, Ветушко, Жуковський (Вєков 60), Боршош, Полтавець (Перепічаєенко 70)

 

Лебединці за старту відчули себе господарями поля і в перші 7 хвилин забили двічі: Полтавець скористався невдалим виносом голкіпера, а Запісецький опинився в правильному місці на підбиранні і вистрілив так, що голкіпер не мав шансів – 2:0. Гості відповіли точним ударом з пенальті Коріневського на 21 хвилині. 

 

Окремо від забитих голів, ЛНЗ мав ще нагоди забити, але третій м’яч залетів на 35 хвилині – Жуковський зіграв на добиванні після сольного проходу Полтавця – 0:3. Останній м’яч у таймі забив Ветушко. Знову вдала гра на підбиранні і розстріл воротаря з п’яти метрів – 4:1. 

 

У другій половині домінація ЛНЗ нікуди не зникла, тож команда забила ще тричі: дубль оформив Боршош і один гол записав до свого активу Кравченко. 

 

Півфінал кубку трьох районів ЛНЗ зіграє наступної неділі проти Шполянської ОТГ. В іншій парі зустрінуться Мокра Калигірка – Мизинівка.