ЛНЗ на характері виграв об’єднаний кубок трьох районів (ФОТО)

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

Районний ЛНЗ-Лебедин виграв перший трофей у цьому сезоні. 

 

Об‘єднаний кубок трьох районів

Фінал

Лебедин, ЛНЗ-Арена, 18:00

 

ЛНЗ – ВРЦПО Мокра Калигірка 2:1

Голи: Андрійченко А. (77), Лимар (86) –  Скрипник (13)

 

ЛНЗ (старт): Онищенко – Мойсєєв, Щукін, Кравченко, Гончаренко – Андрійченко А., Колот, Запісецький, Боршош, Жуковський – Полтавець

На заміну виходил: Гиндик, Лимар, Денисенко

 

Діставшись фіналу, ЛНЗ уже не мав права відступати, тим паче, на своїй арені перед великою кількістю глядачів. Велика відповідальність позначилася на стартовому відрізку зустрічі: декілька намагань забити швидкий м’яч обернулися для чемпіонів пропущеним голом на 13 хвилині: Скрипник скористався плутаниною між захисниками та воротарем і забив у порожні ворота – 0:1. 

 

Гості продемонстрували хороший змістовний футбол, на що звернув увагу президент ЛНЗ Андрій Полтавець під час нагородження, тому господарі так і не знайшли до перерви можливості зрівняти цифри на табло. 

 

Натомість друга половина розпочалася оптимістичніше: у першій же атаці Запісецький не реалізував класний момент із виходом сам на сам. Команда перелаштувался на гру в три захисники і два нападники. Боротьба точилася в центрі поля, Мокра Калигірка завдяки забитому м’ячу мала кращі шанси на здобуття трофею, однак на 77 хвилині гості не встигли накрити Андрійченка на лінії штрафного майданчика, який точним ударом у правий від себе кут встановив паритет – 1:1. 

Після цього лебединці зміцнили оборону в очікуванні екстра-таймів і заробили стандарт біля бокової лінії. Запісецький виконав класну подачу точно на голову Лимару, який, вийшовши на заміну, з близької відстані чітко переправив м‘яча у ворота – 2:1. 

 

Часу відігратися у Мокрої Калигірки не залишилося, тому трофей дістався ЛНЗ-Лебедину. Хороший ґрунт перед стартом чемпіонату району.