Драматична кінцівка позбавила ЛНЗ медалей в чемпіонаті області серед юнаків (ФОТО)

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин 2002-03 року народження посів четверте місце в чемпіонаті Черкаської області серед одноліток. 

 

Чемпіонат області

2002-03 р.н.

Матч за 3 місце

 

ЛНЗ – УТК-ДЮСШ 1:2

Голи: Сидоренко (78) – Лісовий (7, 80)

 

ЛНЗ (старт): Комар – Тараненко, Гончаренко, Потапенко, Скряга, Фролов, Сидоренко, Жуковський,Поліщук, Бондарь, Коваленко

Головний тренер: Петро Славінський

 

Гості забили швидкий гол уже на 6 хвилин: Сидоренко замкнув головою подачу партнера ударом між ніг воротарю – 0:1. Далі УТК продовжив більше створювати моментів і за підсумком першого тайму завдав три небезпечних удари, які могли завершитися голом. Однак Лебедин міг двічі віповісти не менш серйозно. В епіцентрі подій опинився Максим Фролов: спочатку він прорвався до воріт і з гострого кута змусив голкіпера відбити на кутовий, а потім обікрав захисника, вийшов сам на сам, але забарився з м’ячем і не зміг розстріляти Швидкого. 

 

По перерві боротьба на полі ЛНЗ-Арени продовжилася. Під завісу матчу ми побачили розв’язку. Відтак, Жуковський на 75 (грають два по 40) хвилині підробив під ліву ногу й потужно пробив по центру, а на добиванні ніхто не зіграв. ЛНЗ зрівняв рахунок за дві хвилини до фінального свистка ударом Сидоренка з шести метрів після подачі кутового. Іван зіграв на підбиранні. Але це ще було не все. Наступної хвилини УТК переміг з допомогою воротаря ЛНЗ. Лісовий виграв повітря у штрафному майданчику суперника надіславши м’яч угору з опусканням під поперечину – молодий кіпер не зафікусував кулю і вона вислизнула з рук у ворота – 1:2. У додані арбітром чотири хвилини рахунок не змінився, тож УТК посів третє місце, а ЛНЗ – четверте. 

 

У фіналі Дніпро-80 перемог СДЮСШОР-Чайку 2:1. 

 

Результати 1/2 фіналу:

СДЮСШОР-Чайка – ЛНЗ 4:0

УТК-ДЮСШ – Дніпро-80 1:4