ЛНЗ на потужній самовіддачі перемагає Вікторію і стає одноосібним лідером

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у центральному матчі 6 туру чемпіонату України серед аматорів переміг на виїзді миколаївську Вікторію.

 

Аматорський чемпіонат України
6 тур
7 вересня, 17:00
Миколаївка, Сумська обл.

 

«Вікторія» (Миколаївка, Сумська обл.) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) 1:2
Голи: Чередніченко (79) – Грицай (2), Дєдов (9)

 

Арбітри:
Гончарук А.І. (Київ)
Запоріжський А.А. (Харків)
Мустафаєв Г.К. (Харків)
Кисельов М.Р. (Суми)
Спостерігач арбітражу – Карпина І.В. (Київська обл.)

 

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов, Листопад, Кондратюк, Калініч – Тубольцев, Ткаченко (Коломієць 70), Поступаленко (Качур 8, Литовчак 90), Дєдов (Балацький 69), Колос – Грицай (Поплавка 80)
Головний тренер: Василь Гречаний

 

Вікторія: Зарубін – Лойко, Шевченко, Чередніченко, Михайлюк, Нелін, Гранкін, Кузьмін (Безьязичний 76), Борисенко, Черніков, Акімов (Шевченко 68)
Головний тренер: Артем Радіонов

 

Два дні разом, два дні налаштування і підготовки до важливого матчу не пройшли дарма. Початок матчу вийшов максимально концентрований якісним футболом. ЛНЗ уже на другій хвилині відкрив рахунок, продемонструвавши свої наміри: Колос красавчик вирвав м‘яч у центрі поля, протягнув його по флангу і знайшов вільного Грицая – Віталій такі моменти реалізовує, тому бабах і 0:1 на користь Лебедина.

 

Вікторія наступної хвилини завдала мвого удару у відповідь, але це було просто для Козаченка, який перевів м‘яч на кутовий. Тим паче у складі ЛНЗ є ще такий персонаж як Сергій Дєдов. І він на 9 хвилині зробив розрив шаблону фанатам ЛНЗ: протягнув м‘яч із центра поля, хитнув захисника і зарядив під поперечину – 0:2! Наступної хвилини міг забити і Ткаченко, але під час удару м‘яч злетів з ноги. Ще хвилина і Вікторія двічі поспіль змушена з лінії воріт вибивати удари ЛНЗ. Отакий бомбічний початок від підопічних Гречаного.

 

Господарі відповіли хорошим ударом Акімова зі штрафного, але ж там Козаченко. Після цього гра провисла в центрі поля і до перерви суперники загрожували один одному лише напівмоментами.

 

У другому таймі Вікторія за передбачуваним сценарієм захопила ініціативу, тож більше була з м‘ячем на половині ЛНЗ. Акімов традиційно загрожував зі штрафних, а футболісти гостей постійно наривались на жовті картки. Попереду гри не було – єдина пам‘ятка – Дєдов на ударній позиції з незрозумілим рішенням пасу. Активність господарів дала результат на 79 хвилині: Чередніченко обрав вигідну позицію в штрафному майданчику ЛНЗ і пробив у дальній кут без шансів – 1:2.

 

Лебедин одразу ж міг спростити своє становище. Колос віддав у розріз Качуру, той обіграв голкіпера, але в порожніх воротах опинився захисник, який не дав м‘ячу залетіти. Вікторія продовжила тиснути, однак до реальних нагод справа не дійшла. Потужний горбиль від арбітрів стався на третій із шести доданих хвилин: Колос фактично з лицьової лінії прострілив на Качура, Руслан забив, але боковий підняв прапорець. Ну то таке. Подивимось ще на відео.

 

Фінальний свисток зафіксував перемогу ЛНЗ 1:2, яка виводить команду на чистюсіньку першу сходинку, бо Чернігів програв Атлету 4:1.

 

Розлоге післяматчеве інтерв‘ю Василя Гречаного на сайті буде скоро.

 

Усі матчі 6 туру
ФК Біла Церква – Дніпро – 4:0 (3:0)
7.09. 16.00. Стадіон “Зміна” (Біла Церква)

Олімпік – Рубікон-Вишневе – 2:3 (1:0)
7.09. 17.00. Стадіон “Зірка” (Кропивницький)

Атлет – ФК Чернігів – 4:1 (1:0)
7.09. 17.00. Стадіон ДЮСШ “Атлет” (Київ)

Вікторія – ЛНЗ-Лебедин – 1:2 (0:2)
7.09. 17.00. Стадіон “Вікторія” (Миколаївка)

Авангард – Агродім – 2:0 (0:0)
7.09. 17.00. Стадіон “КФТП” (Корюківка)

ФК Тростянець-2 – МФК Первомайськ
8.09. 16.00. Стадіон ім. В. Куца (Тростянець)