ЛНЗ і Світанок не забили голів у першому матчі 1/8 фіналу Кубку України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин на домашньому стадіоні розписав суху нічию в вологу погоду з вінницьким Світанком-Агросвітом. 

 

Аматорський Кубок України

1/8 фіналу, перший матч

18 вересня, 17:00

Лебедин, Черкаська обл., ЛНЗ-Арена

 

«ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) – ФК «Світанок-Агросвіт» (Шляхова, Вінницька обл.) 0:0

 

Арбітри:

Михайлюк А.В. (Київ)

Парасунько О.В. (Київ)

Лапицький О.С. (Київ)

Коливай О.О. (Черкаська обл.)

Спостерігач арбітражу – Харахайчук А.Є. (Кременчук)

 

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов, Листопад, Калініч – Тубольцев, Шестіпалов (Коломієць 60), Ткаченко, Дєдов (Вакуленко 74), Колос (Поплавка 68) – Грицай, Качур (Литовчак 77)

Головний тренер: Василь Гречаний

 

Світанок: Поштаренко – Заводян, Борячук, Єрмак, Луцюк, Гаді (Чернега 79), Дацюк, Загалевич, Проневич, Кучеренко, Чельцов (Новаківський 80)

Головний тренер: Дмитро Євстафієв

 

Не показовий результат у першому матчі 1/8 фіналу, тому все вирішиться в Шляховій за тиждень. А сьогодні видовищного футболу не було. На початку матчу ЛНЗ спокійно взяв м’яч під контроль і довів його до класного пасу Шестіпалова на Качура, який забив, але арбітр сумнівно підняв прапорець офсайду. 

 

Далі вже Світанок перехопив ініціативу і був гостріший попереду: спочатку обрізка Тубольцева мало не стала фатальною, але м’яч пролетів повз стійку, далі Загалевич головою пробив у землю зблизька, але той перелетів ворота і на десерт Козаченко ефектно витягнув удар із дев’ятки. ЛНЗ до перерви відповів нагодою Дєдова, але кут і відстань до голкіпера завадили відзначитись, а також проходом із елементами боротьби від Колоса з ударом по центру. 

 

У другій половині Світанок знову розпочав другим номером, а ЛНЗ зміг загострити аж через 15 хвилин. Це був найкращий момент у матчі: Колос на підбиранні з лівої ноги шмальнув у площину воріт, але підставився захисник і скоригував політ у поперечину. 

 

Відзначимо, що сьогодні дуже старались уболівальники ЛНЗ: вони не замовкли ні на хвилину протягом усього матчу. Світанок також приїхав із підтримкою, яка склала конкуренцію місцевим фанам і це було ще атмосферніше навіть попри дощ. 

 

Далі пішов «пакет» замін у виконанні обох наставників. Гречаний, до речі, через відсутність Кондратюка, зіграв у три захисники. Вийшов на поле і Вакуленко, який давно не грав через травму. 

Фінальні 10 хвилин були за Лебедином: команда насіла на суперника з навісами і закиданнями на нападників, але це також ні до чого не призвело. В одному епізоді стараннями Литовчака голкіпер на виході зіграв руками за межами штрафного майданчика, однак рефері промовчав. 

 

У підсумку нічия 0:0. Цієї суботи ЛНЗ їде в Бахмач на гру з Агродімом у межах чемпіонату, а матч-відповідь зі Світанком відбудеться 25 вересня в Шляховій. 

 

Усі матчі 1/8 фіналу

Універ-Динамо – Сапфір – 3:0 (1:0)

16.00. Стадіон “Динамо-Арена” (Харків)

Скорук – Вікторія – 1:2 (0:0)

16.00. Стадіон ім. А.В. Скорука (Томаківка)

Скіф – СК Полтава – 2:2 (0:0)

16.00. Стадіон “Колос” (Старобільськ)

Таврія – Таврія-Скіф – 3:0 (1:0)

16.00. Стадіон “Старт” ім. Пуляєва (Новотроїцьке)

Юність – Маяк – 1:0 (0:0)

16.30. Стадіон “Юність” (Нижня Білка)

ОДЕК – Звягель – 5:1 (3:1)

17.00. Стадіон “ОДЕК” (Оржів)

Мал – Олімпія – 0:3 (0:2)

17.00. Стадіон “Спартак” (Коростень)

ЛНЗ-Лебедин – Світанок-Агросвіт – 0:0

17.00. Стадіон “ЛНЗ-Арена” (Лебедин)