“ЛНЗ” завдає нищівної поразки “Спартаку”

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

“ЛНЗ-Лебедин” – “Спартак” 11:0
Голи: Грицай (3, 30, 61 пен., 66), Калініч (17 пен.), Барбанов (20), Карнаух (53), Колодяжний (55), Алєксандров (72), Стєпанов (76), Листопад (80)

Арбітри:
Михайлюк Павло (Черкаси)
Сухаренко Ігор (Черкаси)
Писанка Денис (Сміла)

“ЛНЗ”: Козаченко (Дейнеко 46) – Листопад, Коломієць, Парфьонов (Алєксандров 46), Калініч – Лобов, Ткаченко (Карнаух 46), Грицай (Маценко 80), Дєдов (Колодяжний 46), Барбанов (Охременко 46) – Литовчак (Стєпанов 46)
Головний тренер: Василь Гречаний

“Спартак”: Крикун – Восколович, Бурий (Нікішов 46), Одінцов (Махиня 73), Лукомський, Губа, Педченко, Півень (Макала 31), Дробний, Безпрозваний (Крамаренко 71), Гвоздь
Головний тренер: Руслан Ізвозчік

Ну що тут сказати… Сьогодні в Лебедині відбулося видовище для дорослих: місцевий “ЛНЗ” максимально розбив одного з аутсайдерів чемпіонату з непристойним рахунком 11:0. Особливої уваги заслуговує капітан “ЛНЗ” Андрій Калініч, у якого днями народилася донечка Олександра.

Багато про цей матч не напишеш. Його впринципі можна схарактеризувати декількома тезами. Одна з них – разюча різниця в класі команд. “Спартак” за весь матч завдав усього два удари по воротах, перейшовши центр поля не більше 5 разів. Усі 90 хвилин м’яч був під тотальним контролем “ЛНЗ”, який не мав супротиву в цьому компоненті. Безумовно, золотонісці намагалися встигати за центрхавами лебединців, але Лобов, Грицай і Ткаченко щоразу були на два кроки попереду в організації атак.

Наступна складова є наслідком першої – кількість ударів по воротах. Лебединці нанесли їх майже 30(!). Тридцять ударів! Ви тільки уявіть. Викладати хронологію зустрічі немає сенсу. Якщо цікаво ознайомитися з перебігом подій, передивіться текстовий онлайн. Усі атаки були побудовані наступним чином: підопічні Гречаного через короткий пас доходять до штрафного майданчика і, або б’ють і забивають, або віддають на фланг звідки йде подача і гол чи удар. Це, як у футбольному симуляторі виставити супернику найнижчу складність – роби, що хочеш. “ЛНЗ” зробив 4 голи за 30 хвилин, а за 90 хвилин – 11.

Отже, вийшло так, що “Спартак” (який впринципі не винен у такому підсумку, адже всі все розуміють) приїхав на спаринг із “ЛНЗ” і поступився. А на лебединців наступної суботи очікує важкий виїзд до Драбова на матч із “Альтаїром”. До речі, завдяки нічийному результаті в паралельному матчі між “УТК” і “Альтаїром” (1:1), “ЛНЗ” відтепер одноосібно очолює турнірну таблицю.

Пенальті Калініча:

Пенальті Грицая:

Андрій Калініч, капітан “ЛНЗ-Лебедина”:

Інші матчі туру:
7 тур 10 червня (субота)
“Златокрай-2017” – ФК “Авангард” 4:2
ФК “Колос” – “Олімп” 2:1
“Росава-Наша Ряба” – ФК “Уманьферммаш” 0:0
СК “Базис” – “Академія-Черкаський Дніпро” (перенесено)
ФК “УТК” – “Альтаїр” 1:1
“ЛНЗ-Лебедин” – ФК “Спартак” 11:0

[jsStandings id =”129″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]