Сейви Козаченка і рішення Гречаного приносять перемогу над Авангардом Б

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин здобув чергову перемогу в чемпіонаті України. У 8 турі змагань клуб Андрія Полтавця на виїзді здолав найближчого переслідувача – Авангард (Бзів). Запорукою успіху лебединців стала відмінна гра у воротах Дмитра Козаченка і правильні заміни в другому таймі.

 

Аматорський чемпіонат України
8 тур
23 вересня, Баришівка, Київська область, 16:00

 

Авангард” (Бзів, Київська обл.) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) 0:2
Голи: Качур (72), Листопад (74, пен.)

 

Арбітри:

Дубровець П. В. (Житомир)

Зоренко Ю. В. (Київ)

Асмаковець В. М. (Чернігів)

Бородавка О. Ю. (Київ)

 

ЛНЗ: Козаченко – Калініч, Листопад, Кондратюк, Парфьонов – Коломієць (Александров 90), Тубольцев (Гуд 57), Ткаченко (Грицай 78), Вакуленко (Охременко 89), Дєдов (Колос 59) – Литовчак (Качур 66)
Головний тренер: Василь Гречаний

 

Авангард Б (старт): Поштаренко, Миколайчук, Таран, Леонідов, Гаді, Кондратюк, Дорофєєв, Кушнір, Шваб, Сомов, Бондар
В. о. головного тренера: Андрій Смалько

Зігравши не у свій футбол, ЛНЗ все таки набрав три очки. Відразу стало зрозуміло, що комбінаційної, виваженої гри у виконанні гостей ми не побачимо – цьому посприяло сухе, нерівне поле.

 

У першій половині ЛНЗ напрацював на три-чотири хороші нагоди. Тричі на вістрі атаки опинився Литовчак, але щоразу вистрілив вище. Дєдов не забив, опинившись перед воротами. Декілька ударів здалеку від Ткаченка і Вакуленка загрози для Авангарду не становили.

 

А от з іншого боку кипіло серйозно. Так і не приборкавши м’яч, Лебедин місцями недопрацював в обороні. Козаченку в першому таймі довелося рівно чотири рази демонструвати свою воротарську майстерність на рівні стрибків за м’ячами після ударів з убивчих позицій. Інший голкіпер недотягнувся б, не зреагував, не встиг. Отож на перерву команди пішли за нічийного рахунку з перевагою господарів.

 

У другій половині головний тренер ЛНЗ Василь Гречаний швидко знайшов вихід із ситуації, зробивши протягом 9 хвилин три заміни – атаку освіжили Колос, Гуд і Качур. Одразу ж розгорнулися фірмові наступи з ударами, які переросли в гол Качура. Руслан опинився в правильному місці після удару Ткаченка і відкрив рахунок – 0:1. Поки лава запасних і вболівальники раділи перелому гри, Качур і Ткаченко заробили пенальті: Слава віддав, а Руслана збили. Листопад упевнено реалізував вирок – 0:2. Два голи за три хвилини.

 

Далі Гречаний здійснив ще три заміни, освіживши склад, тож ЛНЗ довів справу до кінця. Могли господарі один гол відквитати, але Козаченко знову ідеально зіграв, відбивши удар головою впритул.

 

У підсумку 0:2 на користь ЛНЗ у важкому матчі.

 

Усі матчі 8 туру:

22.09 Олімпік – Факел 1:4

22.09 Агродім – Чайка 1:0

22.09 Вікторія – Діназ 5:1

22.09 Авангард К – МФК Первомайськ 2:1

23.09 ФК Рубікон-Вишневе – Альянс 0:1

23.09 Авангард Б – ЛНЗ-Лебедин 0:2