ЛНЗ-Лебедин розгромив Авангард К

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у матчі 9 туру чемпіонату України серед аматорських команд здобув мегапереконливу перемогу над корюківським Авангардом. Підопічні Василя Гречаного шість разів розписалися у воротах суперника.

 

Аматорський чемпіонат України
9 тур
29 вересня, Лебедин, ЛНЗ-Арена, 15:00

 

ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – Авангард (Корюківка, Чернігівська обл.) 6:0
Голи: Коломієць (12), Литовчак (18), Колос (32), Вакуленко (43, 57), Качур (72)

 

Арбітри:
Шевель М. О. (Київська обл.)
Медяник М. О. (Київ)
Слюсар Є. Ю. (Київ)
Березняк В. С. (Черкаси)

 

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46) – Калініч, Листопад (Александров 58), Кондратюк, Парфьонов, Коломієць (Тубольцев 46), Ткаченко (Грицай 46), Гуд, Колос (Дєдов 64), Вакуленко (Барбанов 64), Литовчак (Качур 46)
Головний тренер: Василь Гречаний

 

Авангард (старт): Падун, Сіраш, Польниця, Даценко, Чуланов, Яловець, Мельник, Твердовський, Цулукідзе, Грищенко, Кирин
Головний тренер: Валерій Чорний

 

Позитивним для ЛНЗ результатом запахло ще до стартового свистка – Корюківка приїхала на матч за 20 хвилин до початку. Господарі відразу пішли вперед і забили швидкий м’яч – Коломієць головою замкнув подачу з кутового – 1:0. Далі Ткаченко вибачив Авангард, але Литовчак за три хвилини забив другий – також головою – 2:0.

Авангард грав якось повільно і невпевнено. Лебединці постійно обкрадали своїх візаві, набагато швидше рухалися й обирали рішення. Доказом цьому є третій гол: Колос отримав м’яч у контратаці, розібрав оборону суперника і покотив повз голкіпера – 3:0 на 32 хвилині. Але і це не все. Приєднався Вакуленко ударом під дальню стійку, встановивши остаточний рахунок перед перервою – 4:0.

 

На другий тайм Гречаний випустив чотирьох свіжих футболістів, зрозумівши, що камбек навряд відбудеться. Утім, небезпечно бити футболістам суперника лебединці все ж давали. Декілька таких епізодів було в першій половині, так само і в другій. Але на тлі тотальної переваги ЛНЗ це ролі не зіграло.

 

Окрилений голом Вакуленко продовжив розгром у другому таймі. Вийшовший на заміну Качур обіграв воротаря і пробив у стійку, а Антон добив – 5:0. Свій гол Качур теж забив. На 72 хвилині він поставив крапку в зустрічі, розстрілявши ворота Корюківки з декількох метрів.

 

У підсумку ЛНЗ здобуває ще три очки і продовжує лідирувати в турнірній таблиці.

 

Усі матчі 9 туру

29.09 ЛНЗ-Лебедин – Авангард К 6:0
29.09 Чайка – Вікторія 0:1
29.09 Факел – Агродім – матч зупинено на 35 хвилині
30.09 МФК Первомайськ – Олімпік
30.09 Діназ – ФК Рубікон-Вишневе
30.09 Альянс – Авангард Б