ЛНЗ ділить очки з Агродімом на виїзді

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у матчі 8 туру чемпіонату України серед аматорів зіграв у нічию з Агродімом.

 

Аматорський чемпіонат України
8 тур
21 вересня, 16:00
Бахмач, Чернігівська обл., стадіон Колос

 

«Агродім» (Бахмач, Чернігівська обл.) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) 0:0
Вилучення: Тубольцев (81, друга жовта)

 

Арбітри:
Грицай В.О. (Київська обл.)
Петров В.М. (Кременчук)
Потапенко О.В. (Харків)
Бондар О.В. (Чернігів)
Спостерігач арбітражу – Кисельов Р.О. (Суми)

 

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов, Листопад, Кондратюк, Калініч – Тубольцев, Ткаченко (Коломієць 88), Грицай, Дєдов, Вакуленко (Колос 60) – Качур (Литовчак 77)
Головний тренер: Василь Гречаний

 

Агродім: Мусієнко (Боженко 56) – Кордюк, Кіцута, Ільченко, Двалі, Журба, Кабанець, Єсаулов (Пронак 69), Кучінський (Кемфор 81), Сокол (Пішта 90+6), Кохановський (Ігнатьєв 90+4)
Головний тренер: Микола Тищенко

 

Ніхто не очікував простої перемоги в Бахмачі – так воно і вийшло. Господарі вже на першій хвилині могли відкрити рахунок ударом головою з кутового, але Козаченко зреагував на лінії воріт. Господарі продовжували грати активно, але це не приносило користі.

 

Лебедину довелося мучиться на цьому жахливому полі з радянськими трибунами та ще й м‘ячем Select. Згадалися протистояння в Чорнобаї на чемпіонат області. Навіть прості паси на декілька метрів підлітали вище коліна. Тому моментів було не так багато. На початку гри спрацювала зв‘язка Дєдов-Грицай: Сергій віддав партнеру, той прострілив, але удар злетів з ноги Дєдова. Потім у середині тайму Кондратюку не вистачило сантиметрів, щоб замкнути подачу з кутового у порожні ворота – м‘яч пролетів по лінії воротарської зони. І вже перед перервою Ткаченко розштовхався, розкрутився в штрафному майданчику, залишив Дєдову, а той влучив у стійку.

 

Агродім також мав нагоди для взяття воріт, однак вони були з префіксом «напів». Перерва.

 

Старт другої половини показав, як буде грати ЛНЗ протягом цих 45 хвилин: перше закидання на Тубольцева і перспективний штрафний – Грицай пробив воротарю в руки. Трохи згодом Мусієнко залишив поле через вибитий палець, його замінив Боженко. Далі був черговий обмін потенційно небезпечними стандартами, але реально якісно спрацювала знову зв‘язка Дєдова з Грицаєм. Цього разу Сергій запустив м‘яч трохи вище поперечини.

 

Ближче до кінця матчу ЛНЗ перебрав ініціативу, зріс накал поєдинку, бо команді потрібні були три очки. Ткаченко заробив штрафний – Грицай пробив під поперечину, удар Качура заблокували. Величезне бажання накривати суперника на його половині зіграло проти Тубольцева – Артем пішов у висікаючий підкат і зловив опонента. Це була друга жовта для опорника Лебедина і він покинув поле.

 

Усіма силами ЛНЗ пішов уперед в кінці зустрічі – закидання летіли одне за одним. Можна було забити Грицаю зі штрафного, але воротар кінчиками пальців перевів у стійку, також близькими були Дєдов і знову Грицай.

 

У підсумку Лебедин зіграв 0:0 з Агродімом і тепер готується на кубковий матч проти Світанка в середу.

 

Більше фото та інтерв’ю Калініча – згодом

 

Усі матчі 8 туру

Авангард – Дніпро – 2:0 (1:0)
21.09. 14.00. Стадіон “КФТП” (Корюківка)
ФК Біла Церква – ФК Чернігів – 3:3 (3:3)
21.09. 16.00. Стадіон “Зміна” (Біла Церква)
Вікторія – МФК Первомайськ – 3:1 (0:1)
21.09. 16.00. Стадіон “Вікторія” (Миколаївка)
Агродім – ЛНЗ-Лебедин – 0:0
21.09. 16.00. Стадіон “Колос” (Бахмач)
Олімпік – Атлет – 2:3 (2:2)
21.09. 17.00. Стадіон “Зірка” (Кропивницький)
ФК Тростянець-2 – Рубікон-Вишневе
22.09. 15.00. Стадіон ім. В. Куца (Тростянець)