Найсильніші команди області не визначили переможця

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Відбувся найочікуваніший матч сезону. “ЛНЗ” вдруге в помірявся силами з головним конкурентом за золото – уманським “УТК”. Сильнішого не визначили, але аншлаг на “ЛНЗ-Арені” створили неабиякий. На одному секторі скандували “ЛНЗ! ЛНЗ!”, а на іншому – “УТК! УТК!”. Приїхав і перший заступник голови ФФЧО Володимир Фощій. І зйомку з двох квадрокоптерів організували. Повний фарш! А найголовніше, що текстовий онлайн на нашому сайті fc-lnz.com набрав майже тисячу переглядів – рекордний показник.

Чемпіонат області, 16 тур
16 вересня, Лебедин, 16:00

”ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – “УТК” (Уманський р-н) 1:1
Голи: Подколзін (12) – Потапов (29)

Арбітри:
Фощій Юрій (Черкаси)
Цибулько Сергій (Канів)
Шланчак Володимир (Городище)

ЛНЗ”: Козаченко – Листопад, Калініч, Коломієць – Лобов, Гуд, Ткаченко (Алєксандров 83), Дєдов (Барбанов 79), Вакуленко – Грицай, Стєпанов (Карнаух 71)
Головний тренер: Василь Гречаний

УТК”: Єрошов – Олефір, Коломієць, Подколзін, Троян, Малютін, Кальченко (Баланюк 79), Горобець, Казанюк (Ткач 60), Потапов, Манасян (Павленко 71)
Головний тренер: Олександр Казанюк

Не сказати, що сьогодні був вирішальний матч чемпіонату. Йому, впринципі, ніхто такого і не придрікав, але команди справді найкращі в області. Помірно бойовий, помірно насичений гольовими моментами, але не агресивний і не брудний, що дуже важливо.

Із перших хвилин команди вийшли без мандражу. Діяли обережно, але не боязко. Обмінялися уколами: Казанюк виконав набезпечний штрафний, а Лобов – три кутові поспіль. А вже на 12 хвилині м’яч уперше перетнув лінію воріт: традиційно корисний Дєдов прострілив із лівого флангу на Стєпанова, але його випередив Подколзін, зрізавши м’яч у власну сітку – 1:0.

Далі “ЛНЗ” трохи віддав ініціативу. Тепличники більше володіли м’ячем і частіше перебували на половині Лебедина, утім Козаченку не загрожували. До 29 хвилини. Потапова залишили самого біля воріт “ЛНЗ”, чим він сповна скористався, пробивши головою в дальній кут – 1:1. На цьому голи закінчилися.

Після пропущеного м’яча, господарі стали діяти агресивніше. Тепер уманчанам довелося притиснутися до Єрошова, за що мало не покарав Стєпанов. Петя змарнував одну з двох “залізних” нагод “ЛНЗ” вийти вперед. Гуд сильно пробив здалеку, Єрошов парирував перед собою, а Стєпанов, опинившись першим на добиванні, не влучив у ворота. Перерва.

Не пройшло і двох хвилин, як суперники вийшли з роздягалень, а Ткаченко згаяв оту саму другу с двох спроб змінити рахунок. Лобов подав кутовий, який дійшов до дальньої стійки, звідки Ткаченко без опору теж не влучив у площину.

Потім усе, чим можна було б потішити когось із уболівальниів – напівмоменти. За їхньою кількістю перевага залишилася на боці підопічних Гречаного. “УТК” теж “жалив”, але неболісно. В основному гра проходила в центрі поля з елементами переваги “ЛНЗ” у вигляді флангових подач, стандартів тощо. Посилилася вона (перевага) ближче до фінального свистка. Насамкінець Калініч пішов у передню ланку, щоб допомогти втомленим нападникам чіплятися за верхові м’ячі, але глобально нічого не змінилося.

“УТК” ділить очки з “ЛНЗ” – 1:1. За особистими зустрічами лебединці поки що поступаються першим місцем супернику, але попереду ще 6 турів.

Інтерв’ю – найближчим часом. Ютуб не завантажує відео…


Інші матчі туру:

16 тур 16 вересня (субота)
«Авангард» – «Олімп»- 1:2
«Уманьферммаш» – «Златокрай-2017»- 0:0
«Академія-Черкаський Дніпро» – «Колос»- 1:0
«Альтаїр» – «Росава-Наша Ряба»- 1:0
«Спартак» – СК «Базис»- 2:6
«ЛНЗ-Лебедин» – УТК- 1:1

[jsStandings id =”129″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]