Анатолій Бурлін: «Ми готові до сезону як фізично, так і ментально на всі 100%»

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Капітан ФК ЛНЗ Анатолій Бурлін поділився враженням від зборів, підбив підсумки по зіграних спарингах та розповів про гру з Лівим Берегом.

Як оціниш збори? Що було найважчим?

– Збори, я вважаю пройшли на високому рівні!  Найголовніше, що були хороші умови для роботи: поля гідної якості, харчування і т.д.

Найважчим було, коли були дні навантаження. Це два інтенсивні тренування в день!  Але це було не щодня, тому що для зборів це цілком нормально.

Як тобі суперники з якими зіграли на цих зборах? Розкажи трохи про ігри. Яка запам’яталась найбільше?

– Спаринги були дуже хороші і я думаю, що для тренерського штабу – інформативні.  Виділити якусь одну складно, адже всі команди були високого рівня.  Але звичайно ж завжди хочеться перемагати, тому останню гру на зборах можна відзначити, адже в ній ми досягли позитивного результату.

На твою думку, вистачило 13 днів для повноцінної підготовки до старту в Другій лізі ?

– З огляду на те, що літнє міжсезоння завжди коротке, а в нас цього року його взагалі практично не було, то цілком достатньо. Але через те, що до нас прийшло багато нових футболістів, у яких сезон закінчився раніше, а деякі були травмовані, дехто менше брав участь в іграх.  Гравці були в різному стані, тренерський штаб підводив нас до загальнофізичного та ігрового стану.

З січня місяця у ЛНЗ продовжується просто графік нон-стоп. Дуже втомились від такої роботи?

– Звичайно, для тих, хто грав більшість ігор – не просто. Але в цьому нічого страшного немає.  Це наша улюблена справа!  Цього року вийшло так: дійшли до фіналу, виграли – супер!  Але починається новий чемпіонат і потрібно продовжувати в тому ж настрої. А час відпочити – буде трохи пізніше.

Перший матч у Друній лізі – з Лівим Берегом. З цією командую була досить складна гра в аматорському чемпіонаті. Як налаштовуєтесь на цей матч в статусі професіоналів?

– Готуємося в звичайному режимі, нічого особливого.  Як у підготовці до матчу з будь-якою командою, тренерський штаб нам підготує максимум докладної інформації, подивимося, розберемо.  Є звичайно легка «недомовленість» у нас з цією командою. Але ми готові до цієї гри і в цілому до сезону як фізично, так і ментально на всі 100%.

Першу гру в Другій лізі ФК ЛНЗ зіграє в неділю на виїзді проти Лівого Берегу. Початок матчу о 18:00. Перша домашня гра з АФСК Київ пройде 31 липня на Черкаси-Арені о 19:00.