Анонс 13 туру чемпіонату області. “ЛНЗ” їде в Чорнобай

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Чемпіонат області, 13 тур
26 серпня, Чорнобай, “Колос”, 17:00
“Колос” (Чорнобай) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин)
Перший матч: 1:2

НА НАШОМУ САЙТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ!

Арбітри:
Бурлай Максим (Черкаси)
Погорілий Микола (Кам’янка)
Баранов Іван (Канів)

На фоні вчорашнього матчу кубку України, “ЛНЗ” повинен без проблем обігрувати Чорнобай. Неприємно, що їхати туди доведеться не годину, а три. Та й відпочинку у підопічних Гречаного є всього день. Але проблеми з цього не буде. “Колосу” через дискваліфікацію не допоможуть основні гравці: Кіт Павло і Завгородній Олександр.

Суперник
Чорнобай міцно зачепився за середину турнірної таблиці. Останні три гри з п’яти команда програла. У минулу суботу довелося тричі виймати м’яч із сітки від “УТК”, а завтра приїде Лебедин. Непросто. Утім, головним завданням команди буде брати очки з сусідами, а тим паче аутсайдерами. Тому поразка від “ЛНЗ” не стане приводом для печалі.

Попередня зустріч
Протистояння з “Колосом” стало дебютним домашнім матчем в цьому сезоні. Тоді гості забили швидкий гол силами Тупчієнко, який нещодавно перейшов у “Черкаський Дніпро”, але одразу ж стали на місце і в підсумку поступилися 2:1. Команда запам’яталася тим, що могла створити моменти, коли “ЛНЗ” на це вже не сподівався.


Інші матчі туру:
13 тур, 26 серпня

СК «Базис» – «Авангард»
Перший матч: 3:2

“Базис” готовий брати три очки в протистоянні з Монастирищем. “Авангард” нікуди не поспішає, не рветься, а от господарі поля готові підійматися ще вище по турнірній таблиці. У власних стінах зробити це буде простіше, тому футболісти “Авангарда” можуть сподіватися тільки на диво.

«Росава-Наша Ряба» – УТК
Перший матч: 1:3

Важко уявити, що УТК може втратити очки в цьому матчі. Степанці переживають не найкращий період. Команду покинули багато гравців, історія в турнірній таблиці сумна, не буде й Франчука. Завданням тепличників залишається робити свою роботу і чекати на помилку “ЛНЗ”. “Росава” явно не стане на заваді.

«Златокрай-2017» – «Спартак»
Перший матч: 3:0

У золотоніському дербі інтриги цьогоріч чекати не варто. Команда Безгуби явно на голову сильніша, до того ж, хоче сповна насолодитися футболом у всіх його проявах, на відміну від минулої суботи, коли довелося майже 90 хвилин бігати за “ЛНЗ”. “Спартак” навряд візьме очки на рідному стадіоні.

«Олімп» – «Альтаїр»
Перший матч: 0:3

Судячи з першого матчу цих команд, у кам’янчан шансів не дуже багато. Інші обставини також не на користь господарів: кадровий потенціал кращий у драбівчан, амбіції вище, а стан поля – звичний. Вагін треба буде придумати щось інноваційне аби здолати “Альтаїр” і зробити подарунок “Базису”. У Поліщука випав Трандафілов через дискваліфікацію.

«Уманьферммаш» – «Академія-Черкаський Дніпро» 1:0 (24.08)
Перший матч: 1:0

[jsStandings id =”129″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]