Факел – ЛНЗ: анонс 4 туру чемпіонату України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

Аматорський чемпіонат України

4 тур

26 серпня, Липовець, Вінницька обл., 17:00

“Факел” (Липовець, Вінницька обл.) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин)

 

НА НАШОМУ САЙТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ!

 

Довкола гри

 

ЛНЗ вирушає на протистояння з Факелом у день гри зранку. Цього тижня, в середу, підопічні Василя Гречаного вилетіли з Кубку України серед професіоналів, поступившись Гірнику в серії пенальті 1:1 (2:4 пен.). Утім, команда не засмутилася, отримала корисний досвід і використає його в аматорській площині.

 

Зазначимо, що Факел дуже цікавиться вінгером ЛНЗ Антоном Вакуленком. Вінничани вже неодноразово виходили з ним на зв’язок з пропозицією переходу, але Антон, незважаючи на нібито покращені умови, чітко дав зрозуміти, що залишиться в ЛНЗ.

 

Суперник

 

Липовецький Факел – один із небагатьох знайомих для ЛНЗ суперників у чемпіонаті України. Вінничани боролися з Лебедином в 1/4 фіналу Аматорського Кубку України минулого сезону. Двоматчеве протистояння завершилось тріумфом ЛНЗ – 2:0 і 5:2. Домашні ігри команда проводить на штучному полі.

 

Наразі Факел посідає сьому сходинку чемпіонату, але зіграв усього двічі: перемога над Авангардом К (3:0) і поразка від Первомайська (4:1). Цікаво, що три з чотирьох голів команди забив Віктор Новаківський. Через дискваліфікацію не допоможе Євген Валько.

 

Усі матчі 4 туру

25.08 Олімпік – Діназ

25.08 Чайка – Альянс

25.08 Агродім – МФК Первомайськ

25.08 Вікторія – Авангард К

26.08 ФК Рубікон-Вишневе – Авангард Б

26.08 Факел – ЛНЗ-Лебедин