ЛНЗ-Лебедин подолав Рубікон у 7 турі чемпіонату України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у межах 7 туру чемпіонату України серед аматорів здобув перемогу над київським Рубіконом-Вишневим. Підопічні Василя Гречаного на власному стадіоні двічі розписалися у воротах Майбороди, а у відповідь пропустили зі штрафного.

 

Аматорський чемпіонат України


7 тур


15 вересня, Лебедин, ЛНЗ-Арена, 16:00


 

«ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин) – «Рубікон-Вишневе» (Київ) 2:1

Голи: Литовчак (26), Грицай (47, пен.) – Кемфор (83)

 

Арбітри:

Сащенко Я. В. (Вінниця)

Касанов П. П. (Вінниця)

Переверзев А. І. (Олександрія)

Коливай О. О. (Черкаська обл.)

 

ЛНЗ: Козаченко – Калініч, Листопад, Кондратюк, Парфьонов – Коломієць (Тубольцев 62), Ткаченко (Охременко 87), Грицай (Гуд 65), Барбанов (Вакуленко 59), Колос (Александров 90) – Литовчак (Качур 68)

Головний тренер: Василь Гречаний

 

Рубікон (старт): Майборода – Скляренко, Корнейко, Марченко, Ремезовський, Турчанов, Мергу, Мороз, Гарасюта, Нечай, Білоус

Головний тренер: Віктор Курята

 

Рубікон приїхав на ЛНЗ-Арену в статусі одного з претендентів на вихід із групи. Перед матчем команда посідала 4 сходинку, маючи аплуа сильного суперника. Утім, уже на 10 хвилині ЛНЗ почав конкретно володіти ініціативою, виконавши три хороші удари (два Литовчак і Грицай) та узявши м’яч під контроль.

 

До середини тайму ЛНЗ створив ще декілька моментів, справа навіть до пенальті могла дійти, і забив. Барбанов сьогодні впевнено вийшов у старті, на 26 хвилині виконав подачу на дальню стійку, де головою зіграв Литовчак – 1:0.

 

Гості до цього моменту відповіли неточним ударом Парасюти і ударом у руки Козаченку. Чергова зміна в рахунку могла відбутися вже під завісу першої половини: у складі ЛНЗ Литовчак не дотягнувся до прострілу Ткаченка, а біля воріт Козаченка спалахнула справжня пожежа, яка все ж обійшла господарів стороною.

 

Натомість другий тайм для Лебедина розпочався ідеально. Литовчак одразу заробив пенальті, а Грицай розвів голкіпера і м’яч по кутах – 2:0. Одразу Литовчак міг забити третій, але не ралізував вихід сам на сам.

 

Невдовзі травмувався Коломієць. Рома у верховій боротьбі розсік обличчя під оком, поступившись місцем на полі Тубольцеву. Таких епізодів у другому таймі було предостатньо. Гості не соромилися стрибати шипами в ногу Колоса, бити його ліктем, бити Ткаченка тощо. Розбавляв грубість Вакуленко. Він вийшов у другому таймі і встиг завдати три хороші удари зі своєї позиції правого вінгера.

 

На 83 хвилині відстань у рахунку скоротилася – Кемфор, як рукою, поклав штрафний над стінкою – Козаченко був безсилий – 2:1.

 

У підсумку ЛНЗ набрав ще три очки і продовжує очолювати турнірну таблицю другої групи чемпіонату.

Усі матчі 7 туру:

Чайка (Вишгород) – Факел (Липовець) – 0:4
15.09. 15.00. Стадіон “Енергетик” (Вишгород)

Авангард (Корюківка) – Олімпік (Кропивницький) – 5:1
15.09. 16.00. Стадіон “Паперовик” (Корюківка)

ЛНЗ-Лебедин (Лебедин) – ФК Рубікон-Вишневе – 2:1
15.09. 16.00. Стадіон “ЛНЗ-Арена” (Лебедин)

Альянс (Липова Долина) – Вікторія (Миколаївка) – 0:0
15.09. 16.00. Стадіон “Альянс-Арена” (Байрак)

МФК Первомайськ – Авангард (Бзів)
16.09. 16.00. Стадіон “Центральний” (Первомайськ)

Діназ (Вишгород) – Агродім (Бахмач)
16.09. 16.00. Стадіон “Діназ” (Демидів)